Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Ticketmaster Hellas για συνεχή ανάπτυξη του δικτύου φυσικών καταστημάτων πώλησης των εισιτηρίων της, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της συνεργασίας μας με τα IANOS, διαθέτοντας τα εισιτήριά μας πλέον και μέσω των καταστημάτων της αλυσίδας.

Ο IANOS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού γενικότερα. Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας δημιουργήθηκε το 1984 και έκτοτε προστέθηκαν άλλα 9 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Στην πιλοτική αυτή φάση της συνεργασίας μας, δύο (2) από τα καταστήματα IANOS στην Αθήνα θα διαθέτουν, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster, εισιτήρια μόνο για το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2019 και μόνο με μετρητά. Τα δύο αυτά καταστήματα είναι τα εξής:

  • Σταδίου 24, Τ.Κ. 10564, Αθήνα
  • Αιόλου 67, Τ.Κ. 10559, Αθήνα

Προοδευτικά μέσα στο τρέχον έτος, θα προστεθούν περισσότερα θεάματα και σε περισσότερα καταστήματα της αλυσίδας.

Η νέα αυτή συνεργασία επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις ολοκληρωμένες, καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας στο ευρύ κοινό, δίνοντας ταυτόχρονα εναλλακτικές για εύκολη και προσιτή αγορά εισιτηρίων.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τη νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το θέατρο και τη ψυχαγωγία στο ticketmaster.gr