Μετά από ένα ολιγοετές “διάλειμμα”, το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου επέλεξε και πάλι την πλατφόρμα εισιτηρίων της Ticketmaster Hellas, δείχνοντας εμπιστοσύνη τόσο στη σύγχρονη και καινοτόμα τεχνολογία μας, όσο και στο έμπειρο προσωπικό μας. 

Έτσι, λοιπόν, τα εισιτήρια της καλλιτεχνικής περιόδου 2019 θα διατίθενται αποκλειστικά από τα κανάλια πώλησης της Ticketmaster:

  • www.ticketmaster.gr
  • Τηλεφωνικό Κέντρο 2103272000
  • Φυσικά σημεία πώλησης που συνεργάζονται με την Ticketmaster

Δραστηριοποιούμενη στην αγορά του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για πάνω από μια δεκαετία, η Ticketmaster Hellas προσφέρει τις καινοτόμες υπηρεσίες της στα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά και αθλητικά θεάματα, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αποτελεί δε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster. Η Ticketmaster είναι η διεθνώς κορυφαία εταιρεία έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων. Με πορεία 40 ετών, η Ticketmaster έχει πωλήσεις άνω των 530 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως και με παρουσία σε 31 χώρες.

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, ο μεγαλύτερος πολιτιστικός οργανισμός της χώρας και ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ της Ευρώπης (1955), διεξάγεται ετησίως τους καλοκαιρινούς μήνες και φιλοξενεί πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις, από διεθνώς καταξιωμένους και εγχώριους καλλιτέχνες, προσελκύοντας μεγάλα ακροατήρια από όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ Αθηνών πραγματοποιείται στους ακόλουθους χώρους:

  • Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το πανέμορφο ρωμαϊκό ωδείο χωρητικότητας 5000 θέσεων, που έχει φιλοξενήσει μερικά από τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες παγκοσμίως
  • Πειραιώς 260
  • Άνοιγμα στην πόλη (σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά)
  • Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το διάσημο και αγαπητό σε ολόκληρο τον κόσμο για την αξεπέραστη ακουστική του και την υψηλή αισθητική του θέατρο, το οποίο χρονολογείται από τον 4ο αιώνα π.Χ. και έχει χωρητικότητα 14000 θέσεων
  • Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου (χωρητικότητα 2000)

Πρωταρχικός στόχος της συνεργασίας αυτής είναι οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν επιτυχώς, προσφέροντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο ευρύ κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας αυτής ο κος Στέφανος Κακαράντζας – COO αναφέρει:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου έρχεται ξανά στην οικογένεια της Ticketmaster. Η Ticketmaster έχοντας πλήρη γνώση των υπηρεσιών και της Ιστορίας του Ελληνικού Φεστιβάλ θα προσφέρει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των πελατών προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα, για πρώτη φορά το κοινό θα μπορεί να κάνει χρήση του apple/android wallet προκειμένου να αγοράσει και αποθηκεύσει τα εισιτήρια. Προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνεργασία».

Η προπώληση πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα και εκφράζεται η αμοιβαία βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει επιτυχή αποτελέσματα.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο ticketmaster.gr