Η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθιστώντας την ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων της.

H ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων, κάνοντας χρήση όλων των λειτουργιών που προσφέρει η πλατφόρμα μας. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Έτσι, θα μπορούν είτε να τα εκτυπώσουν στο σπίτι ή να αποθηκεύσουν στο κινητό ή στο apple/android wallet τους. Επιπλέον, οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο και θα είναι σίγουροι για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών τους. Τέλος, θα προσφέρεται η υπηρεσία access control στην ομάδα για την ασφαλέστερη είσοδο στους αγώνες.

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas δήλωσε

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επέλεξε την Ticketmaster ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων. Με τις νέες καινοτομίες μας ελπίζουμε να κάνουμε πιο εύκολη την διαδικασία αγοράς των εισιτηρίων τους για τους φιλάθλους της. Καλωσορίζουμε την ομάδα στην οικογένεια της Ticketmaster και τους ευχόμαστε καλή τύχη για τη νέα σεζόν.»

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικούς αγώνες της ομάδας στο ticketmaster.gr

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για την επιστροφή στα γήπεδα.