Το τελευταίο διάστημα, η ζωντανή ψυχαγωγία έχει επιστρέψει στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Διοργανώθηκαν όλα τα είδη των θεαμάτων από συναυλίες έως και θεατρικές παραστάσεις. Οι fans μπόρεσαν ξανά να γεμίσουν τις αίθουσες και να απολαύσουν τη ζωντανή ψυχαγωγία.

Θέλαμε να ακούσουμε από τους ίδιους τους θαυμαστές τη γνώμη τους για την επιστροφή στις live εκδηλώσεις και να καταλάβουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Έτσι, ζητήσαμε από διάφορους fans από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία να μοιραστούν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους. Το αποτέλεσμα? Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το πάθος και ο ενθουσιασμός για το live είναι αμείωτα.

Είναι εκπληκτικό να ακούμε τις ιστορίες των ανθρώπων που επέστρεψαν στη ζωντανή ψυχαγωγια και παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας, συνέχισαν να απολαμβάνουν τις εκδηλώσεις. Ακολουθούν μερικά ακόμη αποσπάσματα από τους fans με τους οποίους μιλήσαμε.

«Ναι, ήταν μεγάλη διαδικασία και ναι έπρεπε να περάσουμε από κάθε είδους διαφορετικές ουρές και check-in κλπ. Κ.λπ., αλλά το όλο πράγμα λειτούργησε ομαλά και σίγουρα δεν μειώσε την απόλαυσή μας από την παράσταση.»

Annette, Αυστραλία

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι να βγαίνουν και να ζουν τη ζωή τους και να διασκεδάζουν, είναι υπέροχο για την ψυχική υγεία».

Sarah, Αυστραλία

«Η ατμόσφαιρα των συγκροτημάτων, και όλα ήταν υπέροχα. Θέλω να πάω ξανά. Στην πραγματικότητα ανυπομονώ να έρθει το φεστιβάλ μπύρας.»

Tracey, Νέα Ζηλανδία

«Το να είσαι σε θέση να επιστρέψεις και να διασκεδάσεις, βλέποντας όλο το θέατρο live είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσεις τη ζωή σου. Ανυπομονώ να βγω και να δω την επόμενη εκδήλωσή μου. ” “Δεν μπορούσα να βρω πολύ διαφορετικό το να παρευρεθώ στην εκδήλωση πριν από το COVID-19 και τώρα, εκτός από το ότι όλα κύλησαν πολύ πιο ομαλά και γρήγορα.”

Karen, Αυστραλία

Επικοινωνήστε μαζί μας έαν θέλετε να συζητήσουμε την επιστροφή σας στη ζωντανή ψυχαγωγία.