Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια υπάρχουν στις ζωές μας και πριν από το lockdown, ωστόσο υπολογίζεται ότι θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωντανής ψυχαγωγίας στο μέλλον. Με τα ψηφιακά εισιτήρια, μπορείτε να δώσετε στο κοινό σας εύκολη πρόσβαση στα εισιτήρια των θεαμάτων που αγαπούν. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σημαίνουν μεγαλύτερη ευελιξία για τους fans σας, μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερα δεδομένα μάρκετινγκ για εσάς.

Πλέον λέμε όχι στα αντίγραφα εισιτηρίων ή στις μεγάλες ουρές στο χώρο των εκδηλώσεων. Το ψηφιακό εισιτήριο είναι η ασφαλής, χωρίς προβλήματα επιλογή για τις εκδηλώσεις σας. Έφτασε το μέλλον των εισιτηρίων.

Όλα σε ένα μέρος

Όλα όσα χρειάζεται το κοινό σας για να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή σας βρίσκονται στο κινητό τους. Οι θαυμαστές σας αναζητούν θεάματα, αγοράζουν εισιτήρια και μπαίνουν στο χώρο με λίγα μόλις βήματα. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να στείλουν εισιτήρια σε φίλους και συγγενείς την τελευταία στιγμή.

Μπορούν είτε να αποθηκεύσουν το εισιτήριό τους ως αρχείο PDF είτε να το κατεβάσουν στο wallet τους. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγουν, θα έχουν πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο χώρο, πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και οτιδήποτε θεωρούν οι διοργανωτές απαραίτητο (π.χ. πληροφορίες για την παραγωγή ή μία καμπάνια μάρκετινγκ κ.λπ.)

Αυξήστε τις πωλήσεις

Καταγράψτε τις πωλήσεις της τελευταίας στιγμής: πωλήστε μέχρι την έναρξη της εκδήλωσης. Δεν χρειάζεται να κλείσετε τις ώρες πώλησης νωρίτερα. Με τα ψηφιακά εισιτήρια μπορείτε να κρατήσετε την προπώληση ανοιχτή μέχρι την έναρξη, μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις των τελευταίων λεπτών. Μπορείτε ακόμη και να προσφέρετε αναβαθμίσεις ή/και upsells την τελευταία στιγμή για όσους επιθυμούν μία έξτρα υπηρεσία.

Μειώστε την επαφή

Βελτιώστε την εμπειρία των fans με μια γρήγορη και ασφαλή είσοδο στην εκδήλωση. Με τις πωλήσεις και τις αναβαθμίσεις της τελευταίας στιγμής που πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει η ανάγκη για εκδοτήρια. Επίσης, τα barcodes στα ψηφιακά εισιτήρια μπορούν να σαρωθούν με τέτοιο τρόπο που το κοινό και το προσωπικό σας να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Κάντε το live πιο ασφαλές

Με περισσότερους θαυμαστές να διαχειρίζονται το δικό τους ατομικό εισιτήριο, μπορείτε να γνωρίζετε ποιος είναι στο χώρο ανά πάσα στιγμή.

Η προστασία των κοινού και του προσωπικού σας είναι βασική προτεραιότητα. Το ψηφιακό εισιτήριο επιτρέπει την ανέπαφη είσοδο, διατηρώντας τους θαυμαστές και το προσωπικό του χώρου σε ασφαλή απόσταση. Εάν απαιτείται, τα ψηφιακά εισιτήρια μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πιο ακριβές πρόγραμμα παρακολούθησης επαφών.

Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε την απάτη των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, κάθε εισιτήριο έχει έναν μοναδικό γραμμωτό κώδικα που σαρώνεται μέσω του συστήματος ελέγχου πρόσβασής μας. Με αυτόν τον τρόπο, μόνο έγκυρα εισιτήρια μπορούν να εγκριθούν και κανένα ψεύτικο ή διπλότυπο εισιτήριο δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο.

Περισσότερες δυνατότητες μάρκετινγκ

Με τα εισιτήρια να μεταφέρονται σε μεμονωμένα άτομα, τώρα μπορείτε να γνωρίσετε περισσότερο τους θαυμαστές σας από ποτέ. Κάθε κάτοχος εισιτηρίου έχει την ευκαιρία να επιλέξει να λαμβάνει ενημερωτικές ειδοποιήσεις και προωθητικές ενέργειες, αυξάνοντας την απόδοση των τακτικών μάρκετινγκ για την επόμενη εκδήλωσή σας.

Θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κοινό σας, να λαμβάνετε πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με περισσότερα δεδομένα πέρα από τον αγοραστή εισιτηρίων, ώστε να μπορείτε να κάνετε το μάρκετινγκ πιο σχετικό για κάθε θαυμαστή.

Μάθετε περισσότερα για το μάρκετινγκ.


Γίνεται eco-friendly

Πλέον μπορούμε να είμαστε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον, αντικαθιστώντας τα χάρτινα εισιτήρια με ψηφιακά! 🍃

Διαβάστε το τελευταίο μας case study για την επιστροφή στα live με ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Δείτε νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr