Η Ticketmaster και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ (QFA) ανακοινώνουν σήμερα μια πολυετή επέκταση της υπάρχουσας μακροχρόνιας συνεργασίας τους.

Η κορυφαία τεχνολογία έκδοσης αθλητικών εισιτηρίων της Ticketmaster θα χρησιμοποιηθεί από την QFA για να αναβαθμίσει κάθε πτυχή της εμπειρίας των φιλάθλων παρέχοντας μια 100% ψηφιακή εμπειρία με προσαρμοσμένες λύσεις branding, box office και ελέγχου πρόσβασης εισόδου (access control).

«Είναι τιμή μας που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την QFA και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν», δήλωσε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης, Ticketmaster Sport. «Οι εξατομικευμένες αθλητικές μας λύσεις θα προσφέρουν στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με την κορυφαία τεχνολογία ψηφιακής έκδοσης εισιτηρίων που εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη εμπειρία από την εύρεση των εισιτηρίων μέχρι τον αγώνα».

«Η έκδοση εισιτηρίων είναι ένα κρίσιμο κομμάτι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς συνδέει τους φιλάθλους με τις αγαπημένες τους ομάδες», δήλωσε ο Khalid Al Kuwari, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, QFA «Η Ticketmaster παρέχει κορυφαία εργαλεία του κλάδου στην οικογένεια της QFA, συμπεριλαμβανομένης μιας λύσης ψηφιακών εισιτηρίων, βοηθώντας μας να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια του των αγώνων για όλους τους fans.»

H QFA έχει πρωτοστατήσει στην ταχεία ανάπτυξη της συμμετοχής στο ποδόσφαιρο, σε σημείο να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στη χώρα. Η QFA πρόκειται να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA αργότερα μέσα στο χρόνο με περισσότερους από 15 εκατομμύρια φιλάθλους να αναμένεται να παρακολουθήσουν το τουρνουά.