Οι Slayer, το θρυλικό αυτό ροκ συγκρότημα, έρχεται στη χώρα μας 13 Ιουλίου 2019, στο γήπεδο της Λεωφόρου, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό τους να τους απολαύσει στο final show τους! Και έρχονται στα πλαίσια του νεοσύστατου AthensRocks Festival, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος από τη High Priority Promotions.

Ποια είναι όμως η High Priority Promotions; Στην ιστοσελίδα τους αναφέρονται μερικά από τα διασημότερα ονόματα καλλιτεχνών που έχουν περάσει από τη χώρα μας: U2, REM, Madonna, Roger Waters, Sting, Metallica, AC/DC, Red Hot Chili Peppers, Muse, Iron Maiden, Arctic Monkeys, Robbie Williams και πολλοί άλλοι και καταλαβαίνει πως είναι «παλιές καραβάνες» στον χώρο.

Και πραγματικά είναι, καθώς πρόκειται για τους επί πολλά έτη βασικούς πυρήνες της DiDi Music, τη Νανά Τράντου καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτ​ρια και τον Κώστα Θελούρα διευθυντής παραγωγής. Η ώρα ανανέωσης έφτασε και τόλμησαν το επόμενο βήμα, δημιουργώντας τη High Priority Promotions, έχοντας σύμμαχο την προφανή τους εμπειρία, ένα ανεξάντλητο πάθος για καλή μουσική, τεχνογνωσία που λίγοι διαθέτουν, αλλά και μια φοβερή ομάδα που θα βοηθήσει στην νέα αυτή διαδρομή.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για το νέο φεστιβάλ της πόλης «AthensRocks» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, φέρνοντας ως headliners τους Slayer ​​στην τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία.​​

Αλλά ετοιμαστείτε και για πολλές ακόμα συναυλίες, ξεκινώντας με τους Dropkick Murphys, τους Bullet for my Valentine και τους U.D.O.

Βρείτε εισιτήρια εδώ

Η High Priority Promotions ήρθε στην πόλη για να μείνει και σας υπόσχεται πολλή live μουσική!

Μείνετε συντονισμένοι…