Το καλοκαίρι του 2019 η καρδιά της Μεσογείου θα χτυπάει στην Πάτρα! Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες είναι γεγονός!

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες (Mediterranean Beach Games). Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα!

26 χώρες της Μεσογείου, από Ευρώπη, Ασία και Αφρική, δίνουν ραντεβού στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα. Έτσι, θα συμμετέχουν στη μεγαλύτερη Μεσογειακή Αθλητική Διοργάνωση της χρονιάς. Το 2015 διεξήχθησαν στην Πεσκάρα της Ιταλίας για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία. Φέτος, η Ελλάδα έχει αναλάβει την δεύτερη διοργάνωσή τους στην Πάτρα. 

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες είναι μία μεγάλη διεθνής αθλητική διοργάνωση, για αθλήματα θαλάσσης και παραλίας που διεξάγονται κάθε 4 χρόνια. Αποτελεί μία μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή η οποία θα προσελκύσει 1.000 αθλητές και αθλήτριες από τις 26 αυτές χώρες της Μεσογείου. Οι προδιαγραφές της οργάνωσης των αγώνων είναι ανάλογες των Ολυμπιακών Αγώνων κάτι που αποδεικνύεται από τους

  • 1.000 επισήμους, διαιτητές και δημοσιογράφους που θα έρθουν να παρακολουθήσουν ζωντανά την διεξαγωγή τους
  • τους 1.000 εθελοντές που είναι πρόθυμοι και ενθουσιασμένοι να ενισχύσουν τις δράσεις των αγώνων και, τέλος,
  • 400 στελέχη που θα βοηθήσουν στην ομαλή διεκπεραίωσή τους.

Περισσότεροι από 200.000 θεατές και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα και Μεσόγειο θα παρακολουθήσουν 11 παραθαλάσσια και θαλάσσια αθλήματα – από beach volley, κολύμπι, μέχρι water ski άλλα και αγωνιστικό κανόε – σε 445 αγώνες, ενώ, ταυτόχρονα, θα διαδραματίζονται δεκάδες συναυλίες και parties για τους φίλους της θάλασσας και τους αθλητισμού. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μεσογειακό φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού, ενώ θα υπάρξει και ένα road show σε μεγάλες Ελληνικές πόλεις για να μπορέσει όλος και περισσότερος κόσμος να γίνει κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής.

«Ήλιος, Θάλασσα και Αθλητικός Τουρισμός»

Οι τρεις πυλώνες των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων είναι τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Πάτρα, την ιδανική πόλη για την διεξαγωγή τους. Όραμα της φετινής διοργάνωσης να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού στα πλαίσια της στρατηγικής της χώρας μας για την τουριστική ανάπτυξη, όπως έχει σχεδιαστεί από το Υπουργείο Τουρισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη του «sea and sun» και του Αθλητικού Τουρισμού. Έτσι, με ένα ευρύ πρόγραμμα προβολής σε εθνικό επίπεδο, τα μηνύματα της Διοργάνωσης θα φτάσουν σε όλη την Ελλάδα.

Η Ticketmaster Hellas, με χαρά, ανακοινώνει ότι θα είναι η επίσημη εταιρεία παροχής των εισιτηρίων των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019. Είναι μεγάλη τιμή της εταιρείας μας να δώσει το παρόν σε μια ακόμη, διεθνή αθλητική διοργάνωση, προσφέροντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας ticketing υπηρεσίες.

Η διαδικτυακή προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη για το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης. Σταδιακά θα διατίθενται εισιτήρια και για τα άλλα αθλήματα.

Προμηθευτείτε, λοιπόν, εισιτήρια για τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, Πάτρα 2019.

Απολαύστε από κοντά τα 3S “Sun, Sea and Sport”!

Επισκεφτείτε το επίσημο site των αγώνων www.mbgpatras2019.gr