Το 2018 ήταν μία χρονιά με πληθώρα θεαμάτων, που μας χάρισαν υπερήφανες αθλητικές στιγμές, μας ταξίδεψαν σε μαγευτικές μουσικές βραδιές, μας ενέπνευσαν έντονα συναισθήματα πάνω στη σκηνή. Καθένας από εμάς στην Ticketmaster έχει τις προτιμήσεις του και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα θεάματα toy 2018, όπως εμείς τα επιλέξαμε. Ας δούμε ποιες εκδηλώσεις επιλέξαμε εμείς…

Adam Newsam, Managing Director, Ticketmaster Sport

«Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω 2 αγώνες του μπασκετικού Ολυμπιακού στην Euroleague… τί φανταστική ατμόσφαιρα!»

Άννα Δημητριάδη, Marketing & Sales Support Manager, Ticketmaster Hellas

«Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα «60 Χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος». Δεν ήταν μόνο ο θαυμασμός για τον καλλιτέχνη, η μαγεία του – πραγματικά κατάμεστου – θεάτρου ή  το κοινό που είχε γεμίσει το Ωδείο και τον αποθέωνε για πάνω από δύο ώρες. Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, που παρά την αρχική της αναβολή, κατάφεραν να πραγματοποιηθεί με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!»

Γιώργος Ευθυμίου, Product Delivery Manager, Ticketmaster Hellas

«Ο τελικός του FIBA Basketball Champions League που έγινε στο ΟΑΚΑ ήταν μία από τις καλύτερες αθλητικές στιγμές που είχα την τύχη να παρακολουθήσω! Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μία Ελληνική ομάδα ο μεγάλος νικητής!»

Στέλιος Πόλκας, Account Manager, Ticketmaster Hellas

Δυστυχώς φέτος δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω καμία εκδήλωση. Παρόλα αυτά, και χωρίς καμία αμφιβολία, προτείνω τη νέα παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου New Piece I – Since She!»

Νίκος Λιγνός, Senior Software Engineer, Ticketmaster Hellas

Η αγαπημένη μου εκδήλωση για φέτος «New Piece I – Since she» του Δημήτρη Παπαϊωάννου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση – μία οπτική τελειότητα!»

Έλλη Οδαμπασίδου, Account Manager/ Call Centre Supervisor, Ticketmaster Hellas

Η συναυλία του Sting στο Ωδείο Ηρώδη Αττικού: μαγική βραδιά σε ένα μαγικό χώρο!»

Βασιλική Σταματελοπούλου, Box Office Supervisor, Ticketmaster Hellas

«Η παράσταση που ξεχώρισα είναι οι Βάκχες του Άρη Μπινιάρη στη Στέγη. Ήταν μια πρωτότυπη παράσταση με εξαιρετικό κινησιολογικό σχεδιασμό και άρτια συντονισμένο σύνολο, με ιδιαίτερη αναφορά στην ερμηνεία του Χρήστου Λούλη.»

Φραγκίσκος Κρητικός, Back Office Εκδοτηρίων, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Η πλέον αξιομνημόνευτη παράσταση για φέτος ήταν η «Xenos» του Akram Khan στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Ήταν μια συγκλονιστική παράσταση, που απλά μέσω της κίνησης ο χορευτής κατάφερνε να δείξει τη σκληρότητα του πολέμου και να δημιουργήσει πραγματικά έντονα συναισθήματα!

Παναγιώτης ΠαντουβέρηςPanagiotis Pantouveris, Mid Software Engineer, Ticketmaster Hellas

«Η καλύτερη εκδήλωση φέτος ήταν οπωσδήποτε το Rockwave Festival. Φανταστική μουσική, καταπληκτική ατμόσφαιρα!»

Γιώργος Καλλέργης, Senior Software Engineer, Ticketmaster Hellas

«Iron Maiden ξεκάθαρα το καλύτερο live για φέτος (αναμένουμε Metallica!)».

Ελένη Γεωργακοπούλου, Account Manager, Ticketmaster Hellas

«Reworks 2018_Θεσσαλονίκη: Νομίζω ότι όταν όλα μπορούν να σε απογοητεύσουν, η μουσική δεν το κάνει ποτέ. Συνδυασμένη με πολύ χορό, ανθρώπους ενναλακτικούς, διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων και βουτιά σε έναν ρυθμό που σε ηλεκτρίζει η συνταγή για να ζήσεις το live, γίνεται μοναδική.» 

Χριστίνα Μανώλη, Back Office Εκδοτηρίων, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Το αγαπημένο μου θέαμα για το 2018 ήταν το «Xenos» του Akram Khan στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Ο Akram Khan, ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης, μέσω του χορού του κατάφερε να μας ταξιδέψει και να μας μεταφέρει τόσο συναισθήματα!»

Γιώργος Σμπόνιας, Back Office Εκδοτηρίων, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

«Για μένα η καλύτερη στιγμή φέτος ήταν η συναυλία των 1000mods στο θέατρο βράχων. Έχω ζήσει  αρκετές συναυλίες τους, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσω ως headliners σε ένα event με τόσο κόσμο».

Ειρήνη Γεωργιάδου, Box Office Attendant, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

«Το Fast Forward Festival της Στέγης,  αποτέλεσε  για μένα ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός τη χρονιά που πέρασε. Έργα και δράσεις που παρουσιάζονται στα πιο απρόσμενα σημεία της πόλης. Ανυπομονώ για το επόμενο!»

Σοφία Ζήκου, Administrative Assistant, Ticketmaster Hellas

«Η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ. Είχα κ εγώ την ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια να ζήσω live το αγαπημένο συγκρότημα! Μια συναυλία μοναδική που μας ταξίδεψε στο παρελθόν».

Μίλτος Κασβής, Software Engineer, Ticketmaster Hellas

«Final Four του FIBA Basketball Champions League. Όμορφες στιγμές, τρομερή ατμόσφαιρα!»

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικές εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr