Γνωρίστε την ομάδα μας

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κατά την έκδοση των εισιτηρίων σας και είναι πάντα έτοιμη να σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.
ypiresies ekdoseis eisitirion

Γιωργος Ζαννετος

Διευθυνων Συμβουλος

Ο Γιώργος Ζαννέτος επιβλέπει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση ισχυρών και μακροχρόνιων πελατειακών σχέσεων.  Διαθέτει τις γνώσεις και οργανωτικές ικανότητες που απαιτούνται, για να φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή υψηλών απαιτήσεων. Διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του τόσο στη διαφήμιση όσο και στον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού.

Μυρτω Σχοινη

Διευθυντρια Εμπορικης Αναπτυξης

Η Μυρτώ Σχοινή δραστηριοποιείται στον χώρο των εκδηλώσεων για πάνω από 25 χρόνια, αναλαμβάνοντας ηγετικούς ρόλους και πολλαπλά καθήκοντα σε καθημερινή βάση. Έχει επαφή με τους πελάτες και καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη και ολοκλήρωση βέλτιστων εμπορικών συμφωνιών.  Χάρη στις εξαιρετικές οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητές της διοικεί αποτελεσματικά την ομάδα της και συντονίζει με άνεση κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνει.

ομάδα ticketmaster
ομάδα ticketmaster

Χαρις Παπαθεοχαρους

Υπευθυνη Διαχειρισης Λογαριασμων Πελατων

Η Χάρις έχει ενταχθεί στην ομάδα το 2015. Προσφέρει άριστη και άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες και ταυτόχρονα κατέχει συντονιστικό και οργανωτικό ρόλο, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Διαχειρίζεται με ευκολία θέματα που αφορούν στις κρατήσεις και αγορές εισιτηρίων και έχει καθημερινή επαφή με τους πελάτες.

Αναπτύσσουμε προϊόντα και λύσεις που διαμορφώνουν τη live ψυχαγωγία. Γίνετε μέλος της ομάδας ειδικών μας σήμερα.