Εισιτήρια για συναυλίες και φεστιβάλ

Από ένα μικρό χώρο μέχρι και μεγάλες αρένες είμαστε εδώ για να κάνουμε την ticketing εμπειρία των fans σας ευκολότερη και ασφαλέστερη. Προσελκύστε περισσότερο κοινό για φεστιβάλ με τις υπηρεσίες μάρκετινγκ και έκδοσης εισιτηρίων που παρέχουμε.

Εύκολη διαδικασία αγοράς
Για μια ταχύτερη και ευκολότερη σύνδεση έχουμε εφαρμόσει την σύνδεση μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης για τη δημιουργία λογαριασμού. Έπειτα, με την υπηρεσία του καλαθιού, ο χρήστης μπορεί να αγοράζει πολλαπλά αντικείμενα μέσα σε μία παραγγελία, όπως μεμονωμένα εισιτήρια, πακέτα, πάρκινγκ, εορταστικά δείπνα, εμπορεύματα, loyalty cards ή κουπόνια για τα μπαρ/εστιατόρια των χώρων και να πληρώνει τα πάντα σε μία συναλλαγή.

Access Control Η πλατφόρμα μας έχει τη δική της εφαρμογή access control, η οποία έχει άμεση πρόσβαση στο σύστημα όπου διαχειρίζονται οι κανoνισμοί πρόσβασης για την ασφαλέστερη είσοδο των fans στους χώρους των εκδηλώσεων.

Streaming
Θέλεις να κάνεις live ή on demand streaming αλλά δεν ξέρεις πώς; Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε τον τρόπο.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη μιας προπώλησης για την εκδήλωσή σας.

Δώστε στο κοινό σας ή σε επιλεγμένες ομάδες πελατών την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια πριν από τη γενική πώληση. Διαχειριστείτε τα εισιτήριά σας πιο γρήγορα και μεγιστοποιήστε τη ζήτηση. Επιβραβεύστε τους υπάρχοντες fans σας δίνοντάς τους early birds εισιτήρια. Δώστε κίνητρο στους fans να κάνουν εγγραφή και δημιουργήστε τη βάση δεδομένων σας κατανοώντας το προφίλ του κοινού των καλλιτεχνών.

Με τα Platinum Εισιτήρια μπορείτε να αντιστοιχήσετε τις καλύτερες θέσεις για τους fans σας στη σωστή τιμή.

Χάρη στα κορυφαία δεδομένα τιμολόγησης, τα προγράμματα εισιτηρίων Platinum και VIP συναρπάσουν τους θαυμαστές σας ενώ οδηγούν τα έσοδα ακόμα υψηλότερα. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί μοναδικά δεδομένα για να τιμολογεί δυναμικά τα εισιτήρια για να ταιριάζουν με τη ζήτηση. Αφήστε τα δεδομένα και τη ζήτηση να καθοδηγήσουν το μοντέλο τιμολόγησης και να παραμείνουν ευέλικτα με τα Platinum Tickets.

Πρόσφατα Νέα

Ενημερώστε το κοινό σας σε κάθε βήμα

Ενημερώστε το κοινό σας σε κάθε βήμα

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επικοινωνείτε πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τους χώρους σας στο κοινό σας σε κάθε βήμα. Ενημερώστε τους για σημαντικές πληροφορίες, προφυλάξεις και κανόνες όταν αγοράζουν ένα εισιτήριο και πριν από την εκδήλωση για να τυχόν...

Electric Litany – “Under A Common Sky” – Live στην Αθήνα

Electric Litany – “Under A Common Sky” – Live στην Αθήνα

Η ελληνοβρετανική μπάντα, Electric Litany, επιστρέφει στην Αθήνα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το τρίτο τους album, Under A Common Sky. Η εντυπωσιακή καλλιτεχνική πορεία των Electric Litany ξεκινά το 2007 στη βρετανική πρωτεύουσα. Εκεί, ο Αλέξανδρος Μίαρης μαζί με τον...

O Eric Burdon επιστρέφει στην Ελλάδα

O Eric Burdon επιστρέφει στην Ελλάδα

Λίγες μέρες απομένουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, την τελευταία μεγάλη συναυλία του Eric Burdon στην αγαπημένη του Ελλάδα και μάλιστα στο ιστορικό Ηρώδειο. Όπως ο ίδιος αναφέρει, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην θρυλική πορεία του. Έχοντας πλέον αποκτήσει μια...

All Stars Concert από τον ΟΠΑΠ

All Stars Concert από τον ΟΠΑΠ

O ΟΠΑΠ έχοντας την ψυχαγωγία των πελατών του στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συναυλιακή έκπληξη της χρονιάς, το All Stars Concert,στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. Η συναυλία στηρίζει τους σκοπούς...

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για φεστιβάλ