Γεια σας!

Είμαστε μια ομάδα με έδρα την Αθήνα. Η ομάδα μας είναι λάτρης της ζωντανής ψυχαγωγίας και αυτό είναι που κάνει τη δουλειά μας στην Ticketmaster Hellas ακόμα πιο σημαντική. Είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο της έκδοσης εισιτηρίων. Προσπαθούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ο στόχος μας είναι απλός: να δώσουμε στους fans απλή και δίκαιη πρόσβαση σε αξέχαστες ζωντανές εκδηλώσεις.

Γνωρίστε την ομάδα της Ticketmaster Hellas

Στέφανος Κακαράντζας

Στέφανος Κακαράντζας

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Στέφανος παρέχει πελατειακή σχέση, λειτουργική διαχείριση και επιχειρηματική ανάπτυξη για όλους τους τομείς της επιχείρησης. Επίσης, διαχειρίζεται την ομάδα που με την τεχνολογία της υποστηρίζει μεγάλα παγκόσμια τουρνουά. Έχοντας εργαστεί στην έκδοση εισιτηρίων από το 2001, έχει πολλά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα του, όπως το ότι ήταν Διευθυντής Έκδοσης Εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Επίσης, ίδρυσε την Tickethour, μια εταιρεία που εξαγοράστηκε από την Ticketmaster το 2016.

Δημήτρης Πετρόπουλος

Δημήτρης Πετρόπουλος

Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης

Ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των προϊόντων και της τεχνολογίας της Ticketmaster Hellas στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνείς αγορές και τον κλάδο των τουρνουά. Έχει συνεργαστεί με πολλά κορυφαία διεθνή αθλητικά σωματεία και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων:

  • της Βελγικής Proleague
  • τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Μπακού 2015
  • Το Παγκόσμιο Κύπελλο Χάντμπολ
  • AFC U23
  • AC Millan vs Juventus και FC Barcelona – Al Ahli.
Αλέξης Παπαγεωργίου

Αλέξης Παπαγεωργίου

Υπεύθυνος Πωλήσεων

Ο Αλέξης έχει εργαστεί στη βιομηχανία των εισιτηρίων και των εκδηλώσεων για πάνω από 14 χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρει

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς έχω εργαστεί ως συντονιστής έκδοσης εισιτηρίων σε ποδοσφαιρικές ομάδες, συναυλίες και πολλαπλές – υψηλής απαίτησης – εκδήλωσεις. Επιπλέον, μέσα σε αυτά τα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ επίσης ως διευθυντής παραγωγής και χώρου εκδηλώσεων.

Έφη Καρκάνη

Έφη Καρκάνη

Διευθύντρια Λογαριασμών Πελατών

Βασική αποστολή της Έφης είναι η δημιουργία και διοίκηση ισχυρών και αποδοτικών ομάδων στελεχών που παρέχουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, σε μια ποικίλη, κορυφαίου προφίλ εγχώρια και διεθνή βάση B2B πελατών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων. Με εμπειρία 14 ετών στο χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και έχοντας υποστηρίξει τη βιομηχανία αυτή από την πλευρά του διοργανωτή αλλά και του διαχειριστή εργαλείων ticketing, έχει την ικανότητα να κατανοεί εις βάθος κάθε ανάγκη των συνεργατών μας και να υποστηρίζει τις ομάδες που ηγείται ώστε να παρέχουν την ιδανικότερη λύση σε κάθε απαίτηση.

Η ίδια αναφέρει:

‘’Θεωρώ μεγάλο προτέρημα της θέσης μου, πως μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργάζομαι ταυτόχρονα με διαφορετικά τμήματα της TM αλλά και του πελατολογίου μας μέσω της διαδικασίας παράδοσης έργων διαφορετικού ενδιαφέροντος. Η επικοινωνία με στελέχη επιφορτισμένα με τόσο διαφορετικές αρμοδιότητες, με βοηθά να προσαρμόζομαι διαρκώς και να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. Φυσικά, δε θα μπορούσα να παραλείψω πως είμαι τυχερή που μπορώ να παρακολουθήσω, όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά μου, παραγωγές και αθλητικούς αγώνες που διοργανώνονται από συνεργάτες μας!’’

Μάθετε περισσότερα για την Έφη
Στράτος Κεραμίδας

Στράτος Κεραμίδας

Μηχανικός Λογισμικού

O Στράτος έχει πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας ως μηχανικός λογισμικού. Έχει εργαστεί για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης εικόνας, ασφάλισης και τα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων. Έχει υπάρξει μηχανικός λογισμικού για συστήματα έκδοσης εισιτηρίων για πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων τουρνουά, αθλητικών ομάδων, μουσικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών κέντρων. Μπήκε στην Ticketmaster το 2016. Από τότε έχει τη χαρά να μπει στη διεθνή οικογένεια της Ticketmaster και να συμμετέχει σε κάποια απαιτητικά έργα ανά τον κόσμο. Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει μια καλή ταινία, του αρέσει να ταξιδεύει και να παίζει τένις.

Τριαντάφυλλος Γαβρίλας

Τριαντάφυλλος Γαβρίλας

Μηχανικός Λογισμικού

Ο Τριαντάφυλλος είναι λάτρης της τεχνολογίας με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλης κλίμακας απαιτητικά έργα. Ο ρόλος του είναι να επιβλέπει την ομάδα ανάπτυξης λογισμικού στην ανάπτυξη και τη διατήρηση εφαρμογών λογισμικού και υποδομής cloud σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες. Επίσης, καθιερώνει πολιτικές και διαδικασίες που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες. Δημιουργεί λειτουργικές στρατηγικές και συγκεκριμένους στόχους για την ομάδα λογισμικού. Τέλος, αναπτύσει προϋπολογισμούς, πολιτικές και διαδικασίες για την υποστήριξη της λειτουργικής υποδομής.

Μαριάννα Φιλιπποπούλου

Μαριάννα Φιλιπποπούλου

Οικονομικός Ελεγκτής

Η Μαριάννα μπήκε στην ομάδα της Ticketmaster Hellas το 2017 ως Οικονομικός Ελεγκτής.

Έλενα Θώμα

Έλενα Θώμα

Υπεύθυνη Διαχείρησης Έργων

Η Έλενα έχει 9 χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνη διαχείρισης έργων στους τομείς της Τεχνολογίας, της Digital Συμβουλευτικής και Λιανικής Πώλησης, με πάθος και μεθοδικότητα στους τομείς της Διαχείρισης Προγραμμάτων, Lean Six Sigma και Agile Μεθοδολογίες. Έχει ενταχθεί στην εταιρεία το 2018, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί σε μερικά πραγματικά συναρπαστικά διεθνή έργα για τουρνουά και να ηγηθεί έργων για μετασχηματισμό μέσω στρατηγικής, τεχνολογίας, μηχανικής διαδικασιών και διαχείρισης αλλαγών. Λατρεύει τα φεστιβάλ, ένα καλό θέατρο και ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

Λοριάνα Πέπι

Λοριάνα Πέπι

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Υποστήρικης Πωλήσεων

Η Λοριάνα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική μάρκετινγκ B2C & B2B της Ticketmaster Hellas. Ο ρόλος της είναι να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συνεργασία τους με την Ticketmaster. Λατρεύει τη ζωντανή ψυχαγωγία και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό αντίκτυπο.

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και μάθετε πρώτοι νέες εκδηλώσεις. Ενημερωθείτε για την επιστροφή στο live.

 

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster και την επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων