Από τις 16 έως και τις 25 Ιουλίου το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σας καλωσορίζει στην πανέμορφη μεσσηνιακή πόλη της Καλαμάτας. Kορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε όλους τους δημότες της πόλης και τους φιλότεχνους επισκέπτες της.

Οι θεατές θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω του ticketmaster.gr και να αποθηκεύσουν το e-ticket στο Android ή Apple Wallet τους.

«Το 27o Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας υποδέχεται κορυφαίους Έλληνες και ξένους δημιουργούς για δέκα μέρες γεμάτες χορό, με 31 παραγωγές που περιλαμβάνουν από σύγχρονο έως ακριβατικά και street dance. Το Φεστιβάλ μας καλεί να επανακτήσουμε τον μαγικό χώρο των ζωντανών παραστάσεων και χαιρόμαστε πολύ που θα συνεργαστούμε με την Ticketmaster.»

H ομάδα του 27KDF21

« Καλωσορίζουμε το 27o Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στην οικογένεια της Ticketmaster. Είναι τιμή μας που θα προσφέρουμε τις καινοτόμες υπηρεσίες μας σε μία διοργάνωση όπως αυτής του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Με τις νέες μας τεχνολογίες για την επαναλειτουργία των εκδηλώσεων, το κοινό θα μπορεί να εισέρχεται στον χώρο με ασφάλεια, καθώς θα τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά.»

Αλέξης Παπαγεωργίου, Υπεύθυνος Πωλήσεων της Ticketmaster Hellas

Προμηθευτείτε τώρα το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά για το 27ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο ticketmaster.gr

Mάθετε περισσότερα για τα εργαλεία που χρειάζεστε κατά την επαναλειτουργία των εκδηλώσεων.