Το εισιτήριό σας για την ψυχαγωγία του μέλλοντος

Η εταιρεία μας κατέχει ηγετική θέση στη live ψυχαγωγία και σήμερα κάνουμε περισσότερα από κάθε άλλη φορά για να ενισχύσουμε την επιχείρησή σας, τόσο για το κοινό σας όσο και για το μέλλον.

Ανακαλύψτε γιατί χιλιάδες συνεργάτες μάς εμπιστεύονται για την πώληση των εισιτηρίων τους.

Τα εργαλεία μας

Η σύγχρονη προσέγγισή μας στην τεχνολογία έκδοσης εισιτηρίων σάς κρατά ενήμερους για τις τελευταίες τάσεις του ticketing. Επωφεληθείτε από τα καινοτόμα εργαλεία που έχουμε δημιουργήσει και μάθετε περισσότερα για το κοινό σας.

better results

Καλύτερα Αποτελέσματα

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε στην διεξαγωγή των θεαμάτων σας, αυξάνοντας τις πωλήσεις των εισιτηρίων σας. Συνεργαστείτε με τον Νο1 πάροχο έκδοσης εισιτηρίων στον κόσμο και απολαύστε πρόσβαση σε παγκόσμια κανάλια πώλησης με μερικούς από τους μεγαλύτερους συνεργάτες στον κόσμο.

Συνεχής υποστήριξη

Πραγματοποιήστε περισσότερα με μια ομάδα από ειδικούς του ticketing που θα σας υποστηρίζουν σε κάθε στάδιο της έκδοσης των εισιτηρίων.

Καινοτομία

Η καινοτομία για εσάς δεν σταματά ποτέ: Εξελισσόμαστε συνεχώς και επενδύουμε σε εσάς. Με την τεχνογνωσία και τα προϊόντα μας, είμαστε ο συνεργάτης που σας κρατά ενήμερους για τις τελευταίες τάσεις του ticketing.

Ανακαλύψτε τι μπορεί να σας προσφέρει η Ticketmaster