Μέσα

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η Ticketmaster;

H Ticketmaster είναι το μέσω εκατομμυρίων fan παγκοσμίως για ισότιμη, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα θεάματα ψυχαγωγίας. Είναι η κορυφαία εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων στον κόσμο  και ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων της ζωντανής ψυχαγωγίας. Μέσω επίσημων συνεργασιών με χιλιάδες πολιτιστικούς χώρους, καλλιτέχνες, αθλητικές ομάδες, φεστιβάλ,  και θέατρα, η Ticketmaster πωλεί 500 εκατομμύρια εισιτήρια ετησίως σε 30+ διαφορετικές χώρες. Η Ticketmaster είναι μέλος της Live Nation Entertainment (NYSE: LYV).

Ποια είναι η Live Nation Entertainment;

Η Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) είναι η κορυφαία εταιρεία ζωντανής ψυχαγωγίας στον κόσμο και ένας οργανισμός πιστοποιημένος ως το Great Place to Work®. Απαρτίζεται από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς όπως η Ticketmaster, η Live Nation και η House of Blues Concerts, η LN Media και η Artist Nation Management.

Ποιο είναι το όραμα και ποιοι οι στόχοι της Ticketmaster;

Στην Ticketmaster, με γνώμονα την καινοτομία και την άνευ ορίων επεκτασιμότητα   και υποστήριξη,  αποτελούμε για πολλές δεκαετίες ηγέτη στις επαγγελματικές λύσεις έκδοσης εισιτηρίων.

Ενισχύουμε τους καλλιτέχνες που δημιουργούν πολιτισμό μέσω ζωντανών εκδηλώσεων, συνδέοντας παθιασμένους θαυμαστές με αυτές τις εμπειρίες αποτελεσματικότερα από οποιονδήποτε άλλο. Προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την επικοινωνία, και για το λόγο αυτό συνεργάτες και αγοραστές  στηρίζονται καθημερινά σε εμάς.

Όντες και οι ίδιοι fans ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε την αξέχαστη εμπειρία ενός live θεάματος.  – Όλα όσα κάνουμε ξεκινούν από το πάθος μας γιατί το live συμβαίνει μόνο μία φορά.

Με ποια εργαλεία και ποιες υπηρεσίες μπορεί να με βοηθήσει η Ticketmaster;

Οι ανάγκες σας είναι μοναδικές και – ευτυχώς – ειδικευόμαστε σε αυτό. Από συναυλίες σε κλαμπ, από τις τέχνες μέχρι τον αθλητισμό, μόνο εμείς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα, την τεχνολογία και τις ενέργειες μάρκετινγκ με τέτοιο τρόπο ώστε να σας συνδέσουμε με περισσότερους fans και να πουλήσουμε περισσότερα εισιτήρια.

Επικοινωνείστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τη λειτουργία μίας ticketing πλατφόρμας.

Χρειάζομαι βοήθεια με το εισιτήριό μου. Τι να κάνω;

Θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Τι είναι η Αμοιβή Παροχής Υπηρεσιών;

Η «Αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων» αφορά στην υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, υπηρεσία κατά την οποία ο πελάτης διευκολύνεται στις αγορές του καθώς:

  • Λειτουργεί 24/7
  • Δίνεται η δυνατότητα αγοράς των καλύτερων διαθέσιμων θέσεων έγκαιρα (και όχι ό,τι διαθεσιμότητα υπάρχει πριν την παράσταση / αγώνα)
  • Υπάρχει η δυνατότητα (εφόσον προσφέρεται από την εταιρεία παραγωγής) επιλογής συγκεκριμένων θέσεων της προτίμησής σας
  • Υπάρχει η δυνατότητα (εφόσον προσφέρεται από την εταιρεία παραγωγής) παραλαβής εισιτηρίου/ων σε μορφή pdf προς εκτύπωση στο σπίτι

Επιπρόσθετα, πριν προχωρήσετε σε επιβεβαίωση και αγορά εισιτηρίων, ενημερώνεστε εγκαίρως για την αμοιβή στην checkout σελίδα και έχετε την εναλλακτική να μην πραγματοποιήσετε την αγορά.

(Ακολουθεί δείγμα)

 processing_fee.jpg

Τέλος, ακόμα και σε περιπτώσεις αναβολής ή ακύρωσης μιας εκδήλωσης από ένα Διοργανωτή, η υπηρεσία παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων έχει παρασχεθεί και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε αυτή.

Μπορεί η Ticketmaster να μου προσφέρει προσκλήσεις για μία εκδήλωση;

Η Ticketmaster διαθέτει την πλατφόρμα έκδοσης των εισιτηρίων και δεν είναι αρμόδια για την αποστολή προσκλήσεων για καμία διοργάνωση με την οποία συνεργάζεται. Η μόνη εξαίρεση που η Ticketmaster προσφέρει προσκλήσεις είναι σε περιπτώσεις συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών της, εφόσον έχει την έγκριση της εκάστοτε Διοργανώτριας Εταιρείας.

Είμαι συνεργάτης της Ticketmaster και χρειάζομαι το λογότυπό της. Τι να κάνω;

Μπορείτε να βρείτε το brand manual μας στο design.ticketmaster.com

Επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της περιοχής σας

Ασία-Ειρηνικός
Λατινική Αμερική
Βόρεια Αμερική

Δελτία τύπου

Δεν υπάρχουν αποτελέσματα.