Η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΚΑΕ Άρης, καθιστώντας την ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων της ομάδας. Ο Άρης, αναφερόμενος και ως «Ο Αυτοκράτορας», είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές ομάδες μπάσκετ όλων των εποχών, συγκεντρώνοντας δέκα πρωταθλήματα του Ελληνικού Πρωταθλήματος και οκτώ Ελληνικά Κύπελλα.

Η ΚΑΕ Άρης θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων. Οι φίλαθλοι θα χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα μας, όπως:

  • Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης
  • HTML-5 τεχνολογία
  • Digital ticket: δυνατότητα εκτύπωσης εισιτηρίου στο σπίτι (print at home) ή αποθήκευσης στο κινητό ή στο apple / android  wallet
  • Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών
  • Έλεγχο εισόδου (access control)

Ο Business Development Manager της Ticketmaster, Δημήτρης Πετρόπουλος, σχολίασε:

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με μία τόσο σπουδαία ομάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ και τους ευχόμαστε μια επιτυχημένη σεζόν”.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικούς αγώνες της ομάδας στο ticketmaster.gr

Ανακαλύψτε τα εργαλεία που χρειάζεστε για την επιστροφή στα γήπεδα. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τα πλάνα καθισμάτων για social distancing. Επιπλέον, με το σύστημά μας μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας σε πραγματικό χρόνο.