Η Ticketmaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΚΑΕ Ηρακλής, για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις των εισιτηρίων της ομάδας.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε, λοιπόν, και τον μπασκετικό Ηρακλή. Η ομάδα, για τα επόμενα τρία χρόνια, θα δίνει τη δυνατότητα στους φίλαθλους του να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων. Έτσι, οι φίλαθλοι θα χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα μας:

  • Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης
  • HTML-5 τεχνολογία
  • Digital ticket: δυνατότητα εκτύπωσης εισιτηρίου στο σπίτι (print at home) ή αποθήκευσης στο κινητό ή στο apple / android  wallet
  • Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών
  • Έλεγχο εισόδου (access control)

Με τη νέα αυτή εταιρική σχέση, η Ticketmaster ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά του επαγγελματικού αθλητισμού στη Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, o Στέφανος Κακαράντζας, COO, Ticketmaster Hellas ανέφερει:

«Μετά την εμπιστοσύνη που ας έδειξε η ομάδα ποδοσφαίρου πέρσι, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που φέτος θα συνεργαστούμε και με την ΚΑΕ Ηρακλής, και δεσμευόμαστε να παρέχουμε στον κόσμο της ιστορικής αυτής ομάδας, τις καλύτερες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Και βεβαίως ευχόμαστε στην ομάδα καλή επάνοδο στην Basket League και καλή επιτυχία στη νέα σεζόν».

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικούς αγώνες της ομάδας στο ticketmaster.gr