Η Ticketmaster με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την Dogs’ Voice στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Στο ticketmaster.gr μπορείς να βρεις το «εισιτήριο» για να υιοθετήσεις υπεύθυνα έναν σκύλο. Σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Dogs’ Voice, που έχει ως όραμα την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, δίνουμε ορατότητα σε χιλιάδες υπέροχα ζώα να φτάσουν στην οθόνη σου και να γίνουν κομμάτι της ζωής σου. 

«Η Dogs’ Voice ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Ticketmaster με σκοπό να προωθήσει σε ακόμα περισσότερο κόσμο την υπεύθυνη υιοθεσία και την ανάγκη των αδέσποτων ζώων για μία οικογένεια. Εύχομαι όλο και περισσότερα ζώα να βρουν το σπίτι τους.»

Έλενα Δέδε, Ιδρύτρια της Dogs’ Voice

«Είναι χαρά μας να υποστηρίξουμε το έργο και το σκοπό της Dogs’ Voice. H φροντίδα και η προστασία των μικρών μας φίλων είναι υπόθεση όλων. Γι’αυτό θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερα σκυλάκια γίνεται να βρουν την οικογένεια που τους αξίζει. Ανυπομωνούμε να συμβάλλουμε και εμείς στο έργο της με το δικό μας τρόπο.»

Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas

Μάθετε περισσότερα στο dogsvoice.gr

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας.