Εισιτήρια για θεάματα και εκδηλώσεις

Διαχειριστείτε την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για παιδικά θεάματα και εκδηλώσεις, είτε σε ανοιχτούς είτε σε κλειστούς χώρους, με τις υπηρεσίες μας. Ανακαλύψτε τα εργαλεία μας για την επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων για social distancing, διαχείριση χωριτηκότητας και άλλα. 

Φίλοι και Οικογένεια

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, έτσι ώστε o κύριος λογαριασμός να μπορεί να αγοράζει εισιτήρια για επιπλέον λογαριασμούς, να συγχωνευθεί με άλλο λογαριασμό και όλες οι ανοιχτές ενέργειες (π.χ. πληρωμή κράτησης) να είναι δυνατές να ολοκληρωθούν από τον κύριο λογαριασμό.

Μάθετε περισσότερα για το e-ticket

Λίστα Αναμονής
Μέσω αυτής της λειτουργίας, ένας διοργανωτής μπορεί να δημιουργήσει μια λίστα αναμονής σε περίπτωση που η εκδήλωση είναι sold out ή μηδενικής διαθεσιμότητας.

Streaming
Θέλεις να κάνεις live ή on demand streaming συναυλίες ή θεατρικές παραστάσεις αλλά δεν ξέρεις πώς; Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε τον τρόπο.

fans

Οι fans στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία έχουν επιστρέψει στις live εκδηλώσεις και μοιράζονται τις σκέψεις τους μαζί μας.

Μάθετε περισσότερα.

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία σας στην ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για θεάματα και εκδηλώσεις;