Τουρνουά

Σε αυτό το παιχνίδι, η εμπειρία έχει το πλεονέκτημα – δίνει διορατικότητα, γνώση, δίνει το προβάδισμα. Η δική μας είναι η, με σκληρή δουλειά, υποστήριξη τουρνουά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ιστοσελίδες White Label
Η τεχνολογία white label της Ticketmaster έχει αναπτυχθεί ειδικά για τον αθλητισμό και τα τουρνουά, παρέχοντας διαισθητικές διεπαφές σε συνδυασμό με την πιο εκτεταμένη λειτουργικότητα σε όλο τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένου του χώρου, της δημιουργίας εκδηλώσεων διαρκείας και της διαχείρισης μεμονωμένων εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας.

Balloting
Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη λύση των αιτήσεων ψηφοφορίας, μια στρατηγική πώλησης που χρησιμοποιείται εκτενώς σε τουρνουά υποστηρίζει πακέτα αγώνων και μεμονωμένους αγώνες, απεριόριστη ποσότητα εισιτηρίου ανά εφαρμογή και απεριόριστη χρήση εφαρμογής ανά χρήστη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει τη δημιουργία ενός ή περισσότερων βασικών ιστοσελίδων έκδοσης εισιτηρίων πελατών για την ενίσχυση της διαδικασίας έκδοσης εισιτηρίων για τους χορηγούς και το προσωπικό.

Έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα μας

Τα μεγαλύτερα ονόματα στον αθλητικό χώρο επιλέγουν να συνεργαστούν με την Ticketmaster, γιατί από το πρώτο κλικ – μέχρι τη λήξη των αγώνων, προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες για τους φιλάθλους.

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster Sport

Έχουμε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για να επιστρέψουν οι φίλαθλοί σας στα γήπεδα. Είμαστε οι ειδικοί στην έκδοση εισιτηρίων για τουρνουά.

Μάθετε περισσότερα

Πρόσφατα Νέα | Τουρνουά από όλο τον κόσμο

Η Ticketmaster ανανεώνει την συνεργασία της με την Qatar Stars League

Η Ticketmaster ανανεώνει την συνεργασία της με την Qatar Stars League

Η Ticketmaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Qatar Stars League (QSL). Η Ticketmaster είναι ο επίσημος πάροχος έκδοσης εισιτηρίων και ελέγχου πρόσβασης εισόδου σε όλο το πρωτάθλημα, παρέχοντας σε όλες...

Case Study: FIFA Club World Cup 2020

Case Study: FIFA Club World Cup 2020

Το FIFA Club World Cup είναι μία διεθνής ποδοσφαιρική διοργάνωση μεταξύ των νικητών των συνομοσπονδιών των 6 ηπείρων και των πρωταθλητών του εθνικού πρωταθλήματος της διοργανώτριας χώρας. Φέτος, η διοργανώτρια χώρα του τουρνουά ήταν το Κατάρ. Η Ticketmaster ήταν κοντά...

ICC Cricket World Cup 2019

ICC Cricket World Cup 2019

Το Cricket World Cup 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία και την Ουαλία, από τις 30 Μαΐου έως τις 14 Ιουλίου 2019. Το Cricket World Cup 2019 ICC (CWC) λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια. Το 2019 περιλάμβανε 10 ομάδες και ήταν το αποκορύφωμα μιας παγκόσμιας διαδικασίας...

Rugby World Cup Ιαπωνία 2019

Rugby World Cup Ιαπωνία 2019

Το Rugby World Cup 2019 στην Ιαπωνία είναι η ένατη έκδοση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Επίσης, είναι η πρώτη που φιλοξενείται στην Ασία. Το Rugby World Cup είναι ο οικονομικός κινητήρας πίσω από τις πρωτοφανείς επενδύσεις και την ανάπτυξη του ράγκμπι παγκοσμίως....

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας;