Η Ticketmaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Qatar Stars League (QSL).

Η Ticketmaster είναι ο επίσημος πάροχος έκδοσης εισιτηρίων και ελέγχου πρόσβασης εισόδου σε όλο το πρωτάθλημα, παρέχοντας σε όλες τις ομάδες τις καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για να εξασφαλίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους φιλάθλους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την QSL», σχολίασε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ticketmaster Sport. «Σε συνεργασία μαζί της, φέραμε μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και ήταν προνόμιο που είμασταν κομμάτι της μέχρι τώρα πορείας της. Η Ticketmaster προσπαθεί να διασφαλίσει ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, παρέχοντας στους συνεργάτες μας τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού εισιτηρίου που συνδέουν τις ομάδες με τους φιλάθλους τους. Η συνεργασία μας με το πρωτάθλημα βοηθά στο να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου στο Κατάρ απολαμβάνουν την ίδια εμπειρία και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την QSL.”

Ο Hassan Rabiah Al Kuwari, Director of Sales, Marketing and Communication στην QSL, δήλωσε: «Χαιρόμαστε που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Ticketmaster. Καθώς το προφίλ του ποδοσφαίρου του Κατάρ αυξάνεται, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε δίπλα μας έναν συνεργάτη που όχι μόνο μπορεί να μας βοηθήσει να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους φιλάθλους και να καινοτομούμε σε όλους τους τομείς, αλλά μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την απήχηση του παιχνιδιού σε αυτήν την περιοχή.”

Μάθετε περισσότερα για την Qatar Stars League εδώ.

Ανακαλύψτε τα εργαλεία μας για τουρνουά.