Καλωσόρισμα από τον Στέφανο Κακαράντζα, COO της Ticketmaster.

Η εταιρεία στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005. Από το 2016 έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster, της διεθνώς κορυφαίας εταιρείας έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων, με πορεία 40 ετών στην παγκόσμια αγορά.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006. Μετά από 10 έτη παρουσίας και ανάπτυξης στον χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έγινε μέλος του Ομίλου της Ticketmaster. Από τον Νοέμβριο του 2017 την επωνυμία της σε Ticketmaster Hellas.

Ένα χρόνο μετά, λοιπόν, εγκαινιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr κάνοντάς την ταχύτερη, ακόμα πιο σύγχρονη, περισσότερο φιλική προς στον χρήστη, ταυτόχρονα διατηρώντας την αξιοπιστία και ασφάλεια των συναλλαγών.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε και μία ακόμα σελίδα, απευθυνόμενοι κυρίως στους συνεργάτες μας αλλά και σε όλους όσοι θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μας. Με αυτόν τον τρόπο θα ενημερώνονται για τις υπηρεσίες και λειτουργικότητες της πλατφόρμας μας, για τις καινοτόμες νέες ιδέες μας, τους στόχους και τις επιτεύξεις μας.

Σας καλωσορίζουμε στις ιστοσελίδες μας,

Στέφανος Κακαράντζας – COO

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας. Μάθετε περισσότερα για τον Στέφανο Κακαράντζα εδώ.