Οι Παναμερικανοί Αγώνες είναι ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός στην Αμερική με καλοκαιρινά αθλήματα, όπου χιλιάδες αθλητές συμμετέχουν σε διάφορους διαγωνισμούς . Οι Παναμερικανοί Αγώνες του 2019, κοινώς γνωστοί ως Lima 2019 Pan-Am Games , είναι μια εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων. Πραγματοποιήθηκε στη Λίμα του Περού από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου, 2019, με προκαταρκτικούς γύρους σε ορισμένες εκδηλώσεις που ξεκίνησαν στις 24 Ιουλίου 2019.

Η τελετή έναρξης ήταν στις 26 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο και η ανακύρηξη των αγώνων έγινε από τον Περουβιανό Πρόεδρο Martín Vizcarra .

41 έθνη ανταγωνίζονται και 419 αγωνιστικά γεγονότα σε 39 αθλήματα προγραμματίζονται να διαγωνιστούν στη Λίμα, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός  μεταλλικών αγώνων  που πραγματοποιήθηκαν ποτέ σε Παναμερικανικό Αγώνα. Σχεδόν όλα τα νέα αγωνίσματα που θα διαγωνιστούν στους θερινούς Ολυμπιακούς του 2020 ήταν ήδη στο πρόγραμμα των Παναμερικανικών Αγώνων.

Μασκότ:

Η μασκότ του Παναμερικανικών Αγώνων είναι ο Milco. Έχει εμπνευστεί από τα γλυπτά Cuchimilco ( προϊστορικές μορφές του πολιτισμού Chancay που αναπτύχθηκε στη Λίμα γύρω στο 1200-1470 μ.Χ.). Το σώμα του Milco είναι πορτοκαλί και το χρώμα των σορτς του είναι κόκκινο ενώ το μπλουζάκι του είναι λευκό, που αντιπροσωπεύει τα χρώματα της περουβιανής σημαίας . Ο Milco σχεδιάστηκε από τον 24χρονο Andrea Norka Medrano Moy.

Οι Παναμερικανικοί Αγώνες είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο.

Η Ticketmaster είναι πολύ υπερήφανη που είναι πάροχος εισιτηρίων στους αγώνες στη Λίμα 2019.

Το λογισμικό της Ticketmaster χρησιμοποιείται και υποστηρίζεται από μια ομάδα 5 ατόμων στο χώρο διεξαγωγής. Επίσης, τα τμήματα DEV και IT υποστηρίζουν τους αγώνες τα γραφεία μας στην Αθήνα.

H Mαρία Παπαγιαννάκη, η Project Manager της Ticketmaster των Παναμερικανικών Αγώνων στη Λίμα, δήλωσε:

“Ο μεγάλος αριθμός εκδηλώσεων και χώρων ήταν μια πρόκληση, καθώς δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για προετοιμασία αλλά τελικά η αγάπη μας για τον αθλητισμό και η αφοσίωσή μας στην οικογένεια της Ticketmaster μας βοήθησαν να το κάνουμε στην ώρα μας! Ήταν επίσης εκπληκτικό το γεγονός ότι ειδικές λειτουργίες χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά , όπως η Apple-Android wallet με δυναμικό φιλτράρισμα στην ιστοσελίδα. “

#Jugamos todos! # Ας παίξουμε όλοι

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster Sport.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας.