Πραγματικά το 2019 έως τώρα έχει αποδειχτεί μια επιτυχημένη χρονιά! Στις 29 Μαρτίου διεξήχθη στο Κατάρ το 27ο «Total CAF Super Cup 2019». Η Ticketmaster, για άλλη μια φορά σε ένα παγκόσμιου ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός, δήλωσε το «παρών».

Το CAF Super Cup είναι μία διεθνής ποδοσφαιρική διοργάνωση. Διεξάγεται κάθε χρόνο από την Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Επιπλέον, συμμετέχουν οι νικητές της προηγούμενης περιόδου, των Κυπέλλων Πρωταθλητριών και Συνομοσπονδιών της CAF. Φέτος το Κύπελλο διεξήχθη μεταξύ της Espérance de Tunis από την Τυνησία που είχε κερδίσει το CAF Κύπελλο Πρωταθλητριών 2018 και της Raja Casablanca από το Μαρόκο, της ομάδας που είχε πάρει το CAF Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2018. Ο μεταξύ τους αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2019, στο Στάδιο Thani bin Jassim, στην περιοχή Al Gharrafa του Κατάρ.

Η Ticketmaster διαθέτοντας μια καινοτόμα πλατφόρμα και αξιοποιώντας την υπερσύγχρονη cloud υποδομή της, παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη ticketing λύση στα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά διεθνή αθλητικά events, όπως σαφώς κρίθηκε και το φετινό CAF Super Cup.

Δεδομένου ότι το Κατάρ θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2022, το τουρνουά αποτέλεσε ένα ιδιαιτέρως σημαντικό test event, τόσο μάλιστα, που για πρώτη φορά τρεις διαφορετικές ομοσπονδίες – Supreme Committee for Delivery & Legacy (SC), Qatar Football Association (QFA) and Qatar Stars League (QSL) – ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωσή του.

Αναφορικά με το τουρνουά, ο Δημήτρης Πετρόπουλος, Business Development Manager της Ticketmaster Hellas σχολίασε:

«Ήταν πραγματικό προνόμιο για εμάς (σημ. την Ticketmaster) να επιλεχθεί η Ticketmaster ως βασικός ticketing πάροχος του Total CAF Super Cup 2019 και μια τεράστια ικανοποίηση για το άκρως επιτυχές αποτέλεσμα. Κατορθώσαμε και εκπληρώσαμε όλους τους στόχους μας, προσφέροντας υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας προς τους Διοργανωτές, τους διεθνείς φορείς αλλά και προς όλους τους θεατές που αγόρασαν εισιτήρια και απόλαυσαν από κοντά αυτή τη γιορτή ποδοσφαίρου.»

Η Raja Casablanca ήταν ο μεγάλος νικητής (τελικό σκορ: 2-1), κερδίζοντας για δεύτερη φορά τον τίτλο του CAF Super Cup.

Από όλους εμάς στην Ticketmaster, πολλά συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή!

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας.

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster Sport.